וירג'ין ידועה בקמפיינים הפרסומיים הלא שגרתיים שלה, אבל הקמפיין החדש המושק בימים אלה הוא ללא ספק יוצא דופן. הנוסע המתמיד שיצבור את מספר נקודות הסטטוס הגבוה ביותר בטיסות וירג'ין אמריקה עד אוגוסט 2013, יזכה בטיסה תת מסלולית לחלל במעבורת וירג'ין גלקטיק (Virgin galactic), חברת הבת של וירג'ין המתמחה בטיסות לחלל. הקמפיין מתוזמן במקביל לסדרה של קמפיינים פרסומיים חדשים שמשיקה החברה לרגל יום השנה ה-5 להקמתה. "אף פעם לא היינו חברת תעופה קונבנציונלית, והענקת פרס יוצא דופן כמו טיסה לחלל, נראתה מתאימה לתגמול הלקוח הנאמן ביותר שלנו". אמר פיל סווארד, מנהל אמון הלקוחות בחברה.
פרסומים שונים, כולל באתר החברה, ציינו את שנת 2009 כמועד הראשון בו יוטסו תיירים לחלל באמצעות החלליות של החברה. בפועל נחשפה החללית רק בדצמבר 2009 וטיסות מסחריות טרם התרחשו (נכון ל-2012). עם כי וירג'ין הצהירה מתכננת את הטיסה התיירותית הראשונה לחלל ב-Spaceship2 במהלך השנה הקרובה. רישום מתעניינים בטיסות החלל החל באתר החברה כבר בשנת 2006, וניתן לשריין מקום בטיסות המאוישות לחלל תמורת תשלום מקדמה על חשבון מחיר הטיסה, האמור להיות כ - 200,000 דולר.
חברת וירג'ין גלקטיק מפעילה מספר נציגויות בעולם, לשיווק טיסות החלל המסחריות שלה. נציגויות החברה פועלות באירופה, איחוד האמירויות במפרץ הפרסי, יפן, הודו, אוסטרליה וניו זילנד. ב -4 בנובמבר 2007, הכריזה וירג'ין גלקטיק על תחילת הפעילות שלה בישראל. תחום הליבה של חברת וירג'ין גלקטיק הוא תיירות חלל מסחרית. עיצובים ראשוניים של חלליות המסוגלות להגיע למסלול הוצגו על ידי ברט רוטאן, מתכנן החללית של וירג'ין גלקטיק. תיירות חלל מסלולית תוכל להתבסס בין היתר על תחנות חלל מיוחדות פרי תכנון של חברת ביגלו-איירוספייס. בנוסף לטיסות חלל תת-מסלוליות, שוקלים בחברת וירג'ין גלקטיק לפתח חללית עם יכולת הגעה למסלול, וכמו כן להשתמש במטוס האם המיועד לנשיאת החללית, כמטוס נושא למשגר לוויינים אווירי שהחברה עוסקת בפיתוחו.
לחברי מועדון של וירג'ין אמריקה הקצרים במיילים אך מלאים במזומנים, ומעוניינים להגשים את חלום הטיסה לחלל, מציעה וירג'ין אופציה של קניית מיילים, כאשר התמחור עומד על סכום של 27 דולר לכל 30 אלף מייל. כך שטיסה לחלל תעלה בסך הכל 54 אלף דולר. סכום לא מבוטל, אבל זול באופן יחסי למחיר ההתחלתי שמפרסמת החברה באתר האינטרנט שלה, המתחיל מ- 200 אלף דולר. רק לשם השוואה, סוכנות החלל הרוסית גובה מנאס"א 63 מיליון דולר תמורת טיסה לתחנת החלל הבינלאומית.
לכתבות נוספות, חדשות תעופה, מידע תירותי בינלאומי וחדשות תיירות הכנסו לאתר www.ias.co.il